واحد تهران جنوب میزبان مصاحبه مجازی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

۲۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۱ کد : ۱۵۹۰۲ اسلاید اصلی اخبار و اطلاعیه های مصاحبه دکتری
تعداد بازدید:۴۵

به گزارش روابط عمومی واحد تهران جنوب، صبح امروز ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۹ مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، دکتر جعفر اسدپور معاون مدیرکل همکاری های صنعتی و امور آزمایشگاهی، دکتر خواجوی رئیس واحد تهران جنوب و اساتید مصاحبه کننده به صورت مجازی در مجتمع فنی و مهندسی واحد تهران جنوب آغاز شد.

بر پایه این گزارش، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و رئیس واحد تهران جنوب به همراه دیگر مسئولین ضمن بازدید از نحوه برگزرای مصاحبه دکتری، بر سر مزار شهدای گمنام مجتمع فنی و مهندسی نیز حاضر شده و به مقام والای همه شهدای اسلام ادای احترام نمودند.

لازم بذکر است اساتید با رعایت پروتکل های بهداشتی بدون هیچ تماسی و با حداکثر ۴ نفر در هر گروه مصاحبه، اقدام به برگزاری مصاحبه می کنند.

همچنین به منظور حفظ سلامت اساتید و کم کردن حداقل رفت و آمد، تمام اساتید مصاحبه کننده از دانشگاه های استان تهران انتخاب شده اند و در روزهای مشخص شده در واحد دانشگاهی و در محل در نظر گرفته شده جهت برگزاری مصاحبه با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی اقدام به مصاحبه داوطلبان می کنند.

شایان ذکر است مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی از امروز ۱۹ مهرماه آغاز شد و تا روز چهارشنبه ۳۰ مهرماه ادامه دارد.